BIO levandulová káva LAVANDOFFEE Káva s levandulí BIO
Kód: P003Související produkty
Detailní popis produktu
Výběrová káva s levandulí - Nové praktické balení
Luxusní směs mleté kávy je vytvořena pro ty z vás, kteří touží po tradičním a vyváženém espressu s netradičním chuťovým akcentem levandule. Kombinace dvou druhů jihoamerické arabiky a levandule lékařské potěší vaše chuťové pohárky vynikající a jemnou chutí kávy s tóny čokolády, mandlí, kandovaného ovoce a levandule, jejíž chuť se rozvine na samém začátku nebo konci konzumace kávy, v závislosti na zvoleném způsobu přípravy. Kvalitní arabika vás nabudí a dodá vám energii, levandule zmírní napětí a stres - ideální kombinace pro rušné pracovní dny i chvíle pohody.
Vyrobeno ve spolupráci s pražírnou Coffeespot z Babic, certifikováno BIO.
Jak chutná levandulová káva?
Na začátku ucítíte úžasnou chuť Arabiky - chuť čokolády, mandlí a kandovaného ovoce s jemnou květinovou chutí levandule, která kávu příjemně zjemní. Levanduli ucítíte až na zadním patře a to velmi jemným tónem. Čistým spojením kávy a květu levandule lékařské vznikla opravdu vyvážená chuť.
Tip na přípravu
Tato káva je vhodná pro většinu tradičních způsobů přípravy kávy, tj. zejména pro filtr, moka konvičku, domácí kávovar, aeropress, aj. Hodí se také pro přípravu našeho známého "turka" - jestliže si uděláte turka do skla, uvidíte i krásnou strukturu "logru" a vykreslení levandule.
PS: stejnou kávu v létě podáváme i u nás v levandulovém obchůdku.
Složení a další informace
- levandule lékařská BIO ve formě mletého květu 4 %
Obsah: 150 g (21 x 7 g)
Doporučené datum spotřeby je vždy uvedeno na zadní straně obalu. Dále uvádíme datum maximální trvanlivosti kávy.
Kávová zrna, pražení a následná spotřeba
Kávová zrna se od dodavatelů přebírají co nejčerstvější a dostává se jim maximální péče a ideálních podmínek už během skladování - neustále se kontroluje vlhkost a teplota okolního vzduchu. Díky tomu se před pražením zachovají všechny kvality a vlastnosti suroviny.
Abychom zaručili uchování výrazné chuti, aroma a čerstvosti, praží se káva záměrně po menších šaržích. Po pražení se káva chladí v bubnu pražícího stroje a následně vyvětrává. Tím se ustálí chemické reakce, které vznikly během pražení. Následně se namele a v co nejkratší době zabalí do sáčků o objemu 150 g. Díky tomuto procesu se k vám káva dostane v nejlepší možné kondici. Ke kávě přidáváme BIO sušenou levanduli z našeho vlastního BIO pole.
Mnoho krásných zážitků s naší kávou s levandulí vám přeje vaše levandulová farma z jižní Moravy.
Odpovědět