Konec levandulové sezóny 2024

Milí návštěvníci a milovníci levandule,

máme pro vás pár důležitých informací ohledně konce letošní levandulové sezóny.

Byla to opravdu úžasná jízda a jsme nesmírně vděční za vaši obrovskou návštěvnost a podporu! 💜 


Přesun obchodu a otevírací doba
Od pondělí 2. září se Lavandu obchod přesouvá zpět do naší dílny na adrese Starovičky 350.


Nová otevírací doba:

PO-PÁ: 9:00–16:00

SO: 9:00–12:00

NE: Zavřeno


☕️❌ Obchůdek bude fungovat bez kavárny. Budeme se tak plně soustředit na prodej našich voňavých produktů a také na vyzvedávání vašich objednávek z e-shopu. 📦

Kavárna:
Naše útulná kavárna se znovu otevře až na začátku nové sezóny v červnu 2025. Ale nebojte se, vrátíme se s novými levandulovými pochoutkami! Do té doby budeme pracovat na našich produktech, které najdete po celý rok na e-shopu.

lavandia-cerven-2024-037

Závěrem bychom vám všem chtěli srdečně poděkovat za letošní neuvěřitelnou podporu! Je úžasné vidět, kolik z vás jede NA VLNĚ LEVANDULE! :)

Děkujeme za každou návštěvu našeho políčka, za každý zakoupený produkt v našem obchůdku i na e-shopu, a za každou vaši zprávu či recenzi.

Letos jsme na farmě opět pořádali oblíbené květinové workshopy a ranní jógu. Velmi milou novinkou pro vás i nás byla návštěva barmanů ze Suny House, kteří na poli doslova kouzlili! :)

Věříme, že jste si náš nový obchůdek i kavárnu užili na maximum. Po dalším levandulovém létě si opět odnášíme spoustu poznatků a těšíme se, co společně vymyslíme zase za rok.

 

Užijte si poslední letní dny, s pozdravy ze Staroviček, celý levandulový tým Lavandia

 

Prohlédněte si fotky z letošního léta

Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.