Halloween na vlně levandule - nová kolekce

Podzimní kouzlo s levandulovou kolekcí z Moravy

Podzim je tady a s ním přichází čas, kdy se příroda zbarvuje do teplých odstínů a my hledáme teplo a útulnost ve svých domovech. Naše speciální halloweenská kolekce z Levandule je připravena, aby vám pomohla vytvořit příjemnou atmosféru během dlouhých podzimních večerů. Připravili jsme pro vás několik novinek, které vás okouzlí nejen svou vůní, ale i estetickým provedením.

 

2_4Vyčarujte si doma atmosféru pohody:

 

 1.  Zahřejte se s Pumpkin Spice LAVANDOFFEE

  • Co by to bylo za podzim bez oblíbené příchutě Pumpkin Spice? Naše BIO káva s dýňovým kořením vám přinese pocit hřejivé útulnosti. Perfektní na rána, kdy se potřebujete zahřát předtím, než vyrazíte do chladného dne. Dopřejte si šálek a nechte se inspirovat vůní podzimu.

2. Halloweenské vonné polštářky

  • Naše novinka – polštářky „Duchánek“ a „Strašidýlko Emílek“ – jsou plněné BIO levandulí lékařskou, která je známá svými relaxačními účinky. Ideální pro vytvoření příjemné podzimní atmosféry.

3. Podzimní aromatické svíčky

  • Naše svíčky ve skle s vůní levandule promění každý večer ve chvíle plné útulnosti a klidu. Skvělé pro relaxaci po náročném dni.

 

2

4. Uklidňující koupele s levandulí

  • Přidejtesáček do koupele se sušenou levandulí grosso BIO do horké koupele a nechte se unášet jeho zklidňujícími účinky. Pomůže vám uvolnit napětí a přinese hlubokou pohodu.

5. Vonné podšálky

  • Naše podšálky s podzimními motivy promění každý čajový či kávový rituál ve voňavý zážitek. Jemná levandulová vůně se rozprostře po místnosti a umocní atmosféru.

6. Levandulový olej pro zdraví a pohodu

  • Náš BIO levandulový olej je ideální pro aromaterapii, masáže nebo přidání do koupele. Skvělý pro zmírnění stresu a podporu kvalitního spánku.

 

Navštivte náš e-shop a objevte všechny podzimní novinky.  

 
Grafický návrh vytvořil Tomáš Hlad & techka s.r.o.